UPDATE: Zomeruitstap + inschrijving kamp

Het einde van het schooljaar komt weer in zicht. Dit wil zeggen dat onze jaarlijkse zomeruitstap eraan komt! Dit jaar vertrekken we op zondag 30 juni. De leden worden om 9u15 aan de Chiro verwacht, we vertrekken om 9u30 stipt. Vergeet zeker geen picknick, zwemgerief en 8 euro. Een vieruurtje wordt voorzien. We voorzien de aankomst rond 17u terug in Waregem.

Eind juni tot en met begin juli zullen de leid(st)ers terug bij jullie langskomen om in te schrijven voor het spetterende kamp en het meegeven van het nieuwe bereboekje.

In de zomervakantie staan ook de zomerfeesten weer op het programma. Deze zullen plaatsvinden op 12, 13 en 14 juli. Er zullen tal van activiteiten voorzien worden zoals bijvoorbeeld het volleybaltoernooi. Inschrijven daarvoor kan ter plaatse. Hopelijk tot dan!

*update: Bij het vorige bericht werden verkeerde data meegegeven. Het bericht is hierdoor aangepast en bevat nu wel de juiste data.