Chiro Gaverke ? Beregoed!

Chiro is meer dan spelen, Chiro is een jeugdbeweging waar kinderen en jongeren kunnen spelen, bewegen, plezier maken en zichzelf zijn. Chiro telt 880 lokale groepen over heel Vlaanderen en daarvan is Chiro Gaverke Beregoed één van. 

Elke zondagnamiddag trekken een 150-tal jongens en meisjes uit Waregem en omstreken naar het SOG (Stedelijk Ontmoetingscentrum Gaverke). De leidingsploeg van Chiro Gaverke staat hier elke week paraat, om het beste van zichzelf te geven om hen een leuke spelnamiddag te bezorgen.

Chiro is voor iedereen!

Alle kinderen van 6 tot 18 jaar zijn meer dan welkom in onze Chiro. Afhankelijk van de leeftijd, komen de kinderen en jongeren in één van de zes afdelingen terecht. Op deze manier garanderen we voor iedereen een activiteit op maat.

LeeftijdMeisjesJongensChiro van … – …
1ste en 2de leerjaarSloebersKabouters14u tot 17u
3de en 4de leerjaarSpeelclub meisjesSpeelclub jongens14u tot 17u
5de en 6de leerjaarKwiksRakkers14u tot 17u
1ste en 2de middelbaarTippersToppers14u tot 18u
3de en 4de middelbaarTiptiensKerels14u tot 18u
5de en 6de middelbaarAspie meisjesAspi jongens14u tot 18u

Door wie?

De leidingsploeg bestaat uit 41 enthousiaste jonge mensen, die 17 tot 22 jaar oud zijn. Wie ze zijn, wat ze doen en bij welke afdeling ze staan, vind je op de contactpagina of in het bereboekje. De energieke bende wordt bijgestaan door 2 VB’s (volwassen begeleiders), informatie over hen kun je ook te weten komen op de contactpagina of het bereboekje.


Meer informatie ? Via deze knoppen komt u terecht op de juiste pagina.