Nieuw chiro jaar!

Dag allemaal,


Hier zijn we weer! De vernieuwde leidingsploeg staat te popelen om aan het nieuwe Chirojaar te beginnen. Gelukkig is het bijna zover! De eerste Chirozondag zal op 20 september plaatsvinden (zonder tegenbericht). We hopen dat we jullie dan massaal kunnen verwelkomen om er een spetterende namiddag van te maken. Breng allemaal gerust ook
jullie vriendjes en vriendinnetjes mee.


Dit jaar hebben we 12 afdelingen in onze Chiro. Alle jongens en meisjes vanaf het eerste leerjaar zijn welkom bij ons. Jongens en meisjes zitten in aparte afdelingen en in elke afdeling zitten de 2 opeenvolgende leerjaren samen. De zondagnamiddagactiviteiten starten voor iedereen om 14h. Voor de jongens en meisjes uit het lager onderwijs duren de activiteiten tot 17h, voor de ouderen tot 18h.


Via deze link (https://forms.gle/PVX6Ty48awaZCQFD6) kan je jezelf/zoon/dochter inschrijven voor het volgende Chirojaar.


Met dringende vragen kan u terecht op volgend e-mailadres:
corona.chirogaverke@gmail.com.

Tot dan,
De voltallige leidingsploeg van Chiro Gaverke Beregoed