Lidgeld

Het lidgeld bedraagt voor alle leden 35 euro. Een deel van dit lidgeld wordt gebruikt om de leden te verzekeren. Bovenop de gewone verzekering worden alle leden bijkomend verzekerd voor invaliditeit en/of loonverlies. Het resterende lidgeld gebruiken we voor aankoop van materiaal (knutselgerei, sporten spelmateriaal…).

Voor het gemak vragen we het lidgeld te betalen via overschrijving. Bedrag: €35/persoon
Rekeningnummer: BE93 6528 3987 3067 op naam van: Chiro Gaverke
Mededeling: Voornaam + Familienaam + naam van de AFDELING

Nieuwe leden mogen uiteraard eerst enkele keren proberen voor ze zich officieel inschrijven.

Uniform

Het Chiro-uniform is verplicht vanaf de Rakwi ’s (5de en 6de leerjaar). Dit wil zeggen dat alle Rakwi’s, Tito’s, Keti’s en Aspi’s en leiding hun uniform aantrekken als ze deelnemen aan Chiroactiviteiten (zondagnamiddag, weekend, kamp, uitstap…). Het uniform bestaat uit een short, rok of broekrok met daar een rode T-shirt op (al dan niet van de Chiro) en een chiro-hemd of chiro-trui daarboven.

Om de keten van de banier bestellingen in te korten en ervoor te zorgen dat jullie jullie kleren sneller geleverd krijgen, zal je voor nieuwe chiro kleren niet langer bij de leiding hoeven zijn. Via onderstaande link kunnen jullie makkelijk en snel jullie kleren rechtstreeks bij de banierwinkel bestellen en deze zonder verzendingskosten thuis laten leveren. Voor wie hier echter moeilijkheden mee heeft kan nog altijd bij de leiding van de banier terecht op startdag, dia-eetfestijn en de zomerfeesten. Op deze activiteiten stallen we ook de tweedehands kledij uit. De oude pasmaten die we nog liggen hebben in de chiro zullen op deze activiteiten ook in banierstand liggen om verkocht te worden. 

Passen kan natuurlijk ook altijd in de banier winkel zelf. De dichtstbijzijnde zijn De Banier in Gent: Hoefslagstraat 1 en De Banier in Roeselare: Delaerestraat 16 (hier kan je geen rode ‘beregoed’ T-shirt kopen) Indien je een chiro t-shirt van chiro gaverke wilt kopen, kan dit nog steeds elke zondag om 14u of om 17u bij de leiding van het banierteam. Voor werkjaar 2023-2024 zijn dit: Lore Vandenbussche, An-Sofie Laureys, Emma Van Thuyne en Caya Vandermeersch.

Heb je nog vragen over de uniformen? Twijfel zeker niet om het banierteam aan te spreken. Je kan ons ook altijd bereiken op het mail adres van de banier: banier.chirogaverkeberegoed@gmail.com De link naar de banier website is: https://www.debanier.be/