Activiteit X (2016)

Beste ouders en leden

Omcirkel 24 april alvast in jullie agenda want Activiteit X komt er weer aan! Dit jaar staat een interactieve fietstocht op het programma helemaal in het teken van kleur. ’s Middags wordt jullie een lekkere picknick aangeboden, dit zal 7 euro zijn voor de kindjes (-12 jaar en leden), 10 euro voor volwassenen. De tocht zelf zal rond de 25 km zijn, maar helemaal op maat van de kinderen.  Iedereen is welkom tussen 10 en 11uur aan de Chiro om aan deze leuke tocht te starten. Vergeet ook zeker geen witte T-shirt aan te doen die vuil mag zijn (geldt vooral voor de kinderen en de leden)!

Inschrijven kan via deze site onder het menu-item “Inschrijvingen” en dit ten laatste tegen 17 april.

Wij hopen jullie op deze leuke dag te mogen verwelkomen!

Tot dan

De leidingsploeg van Chiro Gaverke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *