Coronavirus

Met heel veel spijt in het hart melden we jullie via deze weg dat alle Chiro activiteiten van Chiro Gaverke Beregoed tot en met 3 april geschrapt worden. Het weekend dat gepland stond met de leiding dit weekend om kamp voor te bereiden gaat niet door, daarnaast worden chirozondagen, aspibars, ketibars en ledenweekenden geschrapt tot eind maart.

In verband met de ledenweekenden krijgen jullie zo snel mogelijk een aparte mail van de leiding van die afdeling. Momenteel kunnen we nog niets garanderen over verplaatsing of terugbetaling van de ledenweekenden.
We houden jullie zeker en vast op de hoogte mochten de activiteiten voor langere periode geschrapt worden en jullie krijgen zeker en vast nog een mailtje wanneer de chiro terug begint!
Hopelijk blijft iedereen in de tussentijd gezond en wel en zien we jullie snel terug!

Bij vragen mag u gerust de groepsleiding contacteren via mail:
Simon Loosveldt: loosveldt.simon@gmail.com
Silke Rotsaert: silkerotsaert@telenet.be

Leidingsploeg Chiro Gaverke Beregoed