Coronavirus – 27/04 21:00

In het kader van de nieuwe maatregelen rond het coronavirus die genomen werden door de overheid & Chirojeugd Vlaanderen zijn wij genoodzaakt om alle chiroactiviteiten nog langer stil te leggen, namelijk tot en met 18 mei. Dit betekent dus ook dat er verder geen Chirozondagen zullen zijn tot en met 18 mei. Voorlopig zou er dan nog 1 chirozondag over zijn voor dit werkjaar op 24 mei, mits er geen nieuwe richtlijnen komen vanuit de overheid of Chirojeugd Vlaanderen. We houden u dan ook nog verder op de hoogte van mogelijke veranderingen.
Voorlopig kunnen wij u al het volgende melden:

Afdelingsweekends in mei:
– Tiptiens (1 – 3 mei) Afgelast
– Toppers (8 – 10 mei) Afgelast

De Chiro draait op voor alle gemaakte kosten van alle afdelingsweekends.
Het inschrijvingsgeld (cash) van het sloeber- en speelclubweekend zal terug gegeven worden vanaf de maatregelen het weer toelaten.
Het inschrijvingsgeld van het topperweekend zou dan ook teruggestort geweest zijn en mag u tijdig verwachten.

Zomeruitstap (28 juni):
We zijn druk aan het bekijken met de leiding wat er mogelijk is voor zomeruitstap, naargelang de maatregelen die dan van kracht zullen zijn. We houden u op de hoogte!

Kamp (21 juli – 30 juli):
De beslissing over de zomerkampen is tot op heden nog niet genomen. Vanuit alle jeugdwerkingen en de Vlaamse Jeugdraad wordt geprobeerd de beslissing zo laat mogelijk te nemen met het oog op een gunstige beslissing voor alle jeugdwerkingen.
We hopen alvast op een goede afloop zodat we er toch nog een leuke zomer van kunnen maken!

Leiding & VB’s