Dia-eetfestijn

Beste ouders en leden

Op zaterdag 13 november is er weer ons jaarlijks dia-eetfestijn! Op het menu staan overheerlijke balletjes in tomatensaus met frietjes (er is ook een vegetarische optie), dit terwijl de foto’s van het voorbije kamp getoond worden. Iedereen is welkom om 18 uur voor een aperitief en daarna kunnen jullie jullie buikjes vullen. Daarnaast is er ook voor jong en oud allerlei animatie voorzien zodat het voor iedereen een topavond wordt. Tijdens het dia-eetfestijn zal er ook een banierstand staan waar jullie de nodige chiro-inkopen kunnen doen.

Kaarten kan je online bestellen via deze link (https://forms.gle/doKjWuK7igsidxFVA). De kaarten kosten voor kinderen onder de 12 jaar en leden 10 euro, en voor volwassenen is het 14 euro.

Hopelijk tot dan!

Chiro Gaverke Beregoed