Inschrijvingen Kamp 2021

Dag allemaal,

Hier zijn we weer! De voorbereidingen voor kamp zijn al volop bezig, maar om een geslaagd kamp te organiseren hebben we natuurlijk ook veel leden nodig! Jullie waren ondanks alle maatregelen dit jaar telkens razend enthousiast, dus we hopen deze lijn door te trekken naar ons kamp deze zomer. We weten dat velen onder jullie dit jaar de moeilijke keuze moesten maken tussen verschillende hobby’s, maar toch willen we graag iedereen verwelkomen op ons kamp! Dit jaar zal ons kamp doorgaan in de Woushoeve te Zutendaal. Het adres van het kampterrein is als volgt: Maastrichterstraat 15, 3690 Zutendaal. (Indien u al eens wil kijken waar we op kamp gaan kan u dit makkelijk vinden via google!)

Dit jaar werken we niet met een limiet per afdeling, dus wanneer u het formulier invult en het correcte bedrag overschrijft op onze rekening is uw lid ingeschreven voor het kamp. Later volgt dan nog een update van hoe we alles concreet aanpakken en welke afspraken gelden voor alle aanwezigen. We vragen wel om in te schrijven tegen TEN LAATSTE 17JUNI.

Voor verdere info zullen we iedereen via het opgegeven e-mailadres op de hoogte houden.

Met dringende vragen kan u terecht op volgend e-mailadres: corona.chirogaverke@gmail.com.

Met vriendelijke groeten,
De voltallige leidingsploeg van Chiro Gaverke Beregoed

LINK INSCHRIJVEN: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkMq4w6Oh5LUyRBVcMp1O6aXmwj-YI-n7pzSSjtYcbPSayQQ/viewform?fbclid=IwAR0BMF105DEfAyynE6TNvJyAk9hxRPZxR1xMi4bmfWaeY-eE7RwPVqLiPNg