Kleuter Chironamiddag

Dag iedereen,

Op zondag 5 mei organiseren we een chirozondag voor de 3de kleuters (jongens en meisjes). 🥳🥳Op die manier kunnen ze al eens kennismaken met hoe die plezante zondag er bij ons aan toegaat! We starten om 14u in de Zeswegenstraat 120 in Waregem. Om 17u kunnen jullie hen terug ophalen op diezelfde locatie. Ook zouden we vragen om een 4-uurtje mee te brengen.🍪

Zit je kleuter al te popelen om volgend jaar naar de chiro te komen of vindt hij/zij het nog een beetje spannend en wil die eerst eens komen proberen?

Schrijf je dan zeker in via onderstaande QR-code/ link https://forms.gle/hpDCMD13PQ9Bvwxo9

Wij kijken er alvast naar uit!!Groetjes,De leiding van Chiro Gaverke Beregoed

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen en de tekst 'CHIRO GAVERKE ? CHIRO GAVERKE ? BEREGOED ! CHIRO VOOR HET 3DE KLEUTER WANNEER? 5 mei 2024 BEREGOED HOELAAT? 14u 17u WAAR? Zeswegenstraat 120 Waregem ZIT JE NOG MAAR HET 3DE KLEUTER MAAR ZOU JE GRAAG AL EENS NAAR DE CHIRO WILLEN KOMEN? SCHRIJF JE IN VIA ONDERSTAANDE QR- CODE MEENEMEN? 4-uurtje, kleren die vuil kunnen worden, goed humeur O •••• … …'