Dia-eetfestijn!

Zaterdag 18 november is het dia-eetfestijn! Herbeleef kamp via de leuke foto’s en geniet van een heerlijke Italiaanse pasta. Dia-eet heeft dit jaar als thema: Italië 🇮🇹. Je kan bij ons in de zaal vanaf 18h30 (à volonté!!) komen genieten van 4 verschillende pasta’s (waarvan eentje vegetarisch), een lekker aperitief met hapjes en een dessert. Voor volwassenen is het 18 euro, voor kinderen (-12j) 12 euro. Ook zullen er Italiaanse 🇮🇹 drankjes verkrijgbaar zijn 😁🍹. De kaarten kunnen jullie reserveren via onderstaande link, de betaling gebeurt aan de deur. Voor de kindjes, zowel groot als klein, zal er animatie voorzien worden. Sommige afdelingen zullen ook een kleine voorstelling geven op het podium, dus zorg dat je er zeker bij bent!Tot dan😊 Ciao!

PS bij allergieën mag u ons gerust contacteren

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxAs4Acv1PqN-nOrDKF6OU5GSkF4V0-VbrXn6HYVTdTnWetQ/viewform?usp=sharing