Inschrijven als nieuw lid?

Gaat uw zoon/dochter naar het eerste leerjaar? En wil hij/zij elke zondagmiddag vullen met spelletjes, avontuur, gek doen en plezier maken?
Dan is Chiro Gaverke Beregoed zeker iets voor uw zoon/dochter!

Maar hoe zit dat dan met de inschrijving?
Elk nieuw lid mag 3 zondagen proberen om te kijken of Chiro iets voor hen is. Eénmaal ze hebben besloten om te blijven komen, vragen wij u om een persoonlijke ledenfiche in te vullen zodanig dat uw zoon/dochter verzekerd en ingeschreven is in de Chiro.

Onze Chiro bevindt zich in het SOG (Stedelijk Ontmoetingscentrum Gaverke) in Waregem. Een gewone chirozondag duurt voor de jongsten van 14u tot 17u. Dit jaar gaat het nieuwe werkjaar van start op 15 september 2019, allen welkom!
Indien u nog vragen heeft of u wilt uw kind al direct inschrijven, dan mag u gerust een mailtje sturen naar onderstaand e-mailadres. Zo kunnen wij u in contact brengen met de leiding van de juiste afdeling waarbij uw zoon/dochter dan zou aansluiten.

silkerotsaert@telenet.be
loosveldt.simon@gmail.com